Skicka din bokningsförfrågan här

Bokningsvillkor

Välkommen med er bokningsförfrågan. Vid bokning vänligen ange önskad ankomst- och avresedag, namn, mobiltelefonnummer och e-postadress. Meddela oss också er ankomsttid om denna är senare än kl 16.

Bokningen är bindande när den blivit bekräftad. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via vårt bokningssystem. På begäran kan en bokningsbekräftelse skickas via e-post.

Avbokning är kostnadsfri fram till kl 18 dagen före incheckningsdagen. Vid avbokning samma dag eller utebliven ankomst debiteras en natt.

Betalning

Betalning av hotellrummet sker på plats och kan ske med kontanter, kort eller betalning via swish. Vi accepterar också voucher och kan skicka faktura till företagskunder.

För de av våra gäster som är patienter eller anhöriga till patienter kan faktura skickas till hemlandstinget om betalningsförbindelse finns.

Behandling av personuppgifter

Vid bokningsförfrågan och bokning av hotellrum behandlar vi dina personuppgifter i syfte att tillhandahålla och administrera bokningar samt ta betalt för dessa. Uppgifter som vi sparar kan vara; identitetsuppgifter, (såsom namn och adress och i vissa fall personnummer), kontaktuppgifter (såsom t ex telefonnummer och e-postadresser), önskemål och behov som uppgivits i samband med bokningen, (såsom specialkost, betalningssätt), känsliga uppgifter (såsom avdelning för sjukdomsbehandling) eller andra uppgifter som angivits och som haft betydelse för bokningen/vistelsen.

Informationen lagras digitalt i vårt bokningssystem så länge den har relevans, dock högst ett år. Leverantören av bokningssystemet agerar som personuppgiftsbiträde medan Aston Villa Hotell är personuppgiftsansvarig.

Informationen förs inte vidare till annan part förutom i de fall det behövs för betalning samt om någon myndighet så begär.

Det går att när som helst begära att få ta del av den information som finns lagrad om dig genom att kontakta oss via telefon eller e-post. På samma sätt går det också att begära att dessa uppgifter korrigeras eller tas bort.